تسهیلات خرید توافقی نهادههای دامی در سامانه بازارگاه ارائه میشود/ رشد ۱۰ درصدی تولید گندم در استان کرمانشاه
وزیر جهاد کشاورزی گفت: نهاده دامی به قدر کفایت بر روی سامانه بازارگاه وجود دارد و تلاش شده در این سامانه تسهیلاتی مانند خرید توافقی برای دامداران و مرغداران لحاظ شود تا تولیدکنندگان با واردکنندگان نهاده دامی مذاکره کنند و بحثهای مالی را به صورت اعتباری پیش ببرند و این طرح را استمرار خواهیم داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت پشتیبانی امور دم کشور به نقل از وزارت متبوع، سیدجواد ساداتینژاد وزیر جهاد کشاورزی که در سفر هیات دولت به استان کرمانشاه، به عنوان نماینده تامالاختیار رییس جمهور به شهرستانهای روانسر و جوانرود سفر کرده است، در حاشیه بازدید از مزارع گندم این استان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سفر ریاست جمهوری به استان کرمانشاه ما مهمان مردم روانسر بودیم و با مردم این شهرستان را شنیدیم.
وی افزود: در این شهرستان ۵۰ هزار تن گندم تولید شده و در کل استان کرمانشاه ۱۰ درصد رشد تولید گندم داشتهایم که از کشاورزان بسیار تشکر می کنم، تا کنون ۴۲۰ هزار تن گندم توسط کشاورزان این استان به دولت تحویل شده است و ان شاالله تا هفته آینده مطالبات کشاورزان پرداخت خواهد شد.
ساداتینژاد خاطرنشان کرد: این استان ظرفیتهای بسیار خوبی در تولید غلات و حبوبات دارد و رتبه نخست تولید نخود در کشور را دارد و ظرفیت خوبی در تولید گندم دیم دارد، همچنین سرمایه گذاری در حوزه کشاورزی و دامپروری در این استان جز اولین اولویتها است؛ این استان ظرفیتهای اقلیمی و نیروی انسانی خوبی دارد و کشاورزان ما دارای نبوغ نوآوری هستند.
وی افزود: یکی از کشاورزان در این منطقه گیاه گلرنگ وحشی را پرورش داده که می تواند در اراضی دیم رشد کرده و از آب سبز استفاده کند که نشان دهنده این است که این منطقه بسیار مستعد است و کشاورزان سخت کوش و متخصصی دارد.
مقام عالی وزارت تصریح کرد: از مروجین پهنه که در کنار کشاورزان هستند بسیار تشکر می کنم، از محل اعتبارات ۳ هزار میلیارد تومانی سفر، ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای صنایع تبدیلی، سرمایهگذاری و تسهیلات در نظر گرفته شده که میتواند تحول در این منطقه ایجاد کند.
وی با بیان اینکه یکی از مسائل مهم این سفر بحث تسهیلاتی است که برای دامداران و مرغداران دیده شده است، افزود: حدود ۷۳ هزار نفر تاکنون از این تسهیلات استفاده کرده اند و حدود ۷ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان از این اعتبارات توسط دامداران جذب شده و بانک کشاورزی به عنوان بانک عامل تا سقف ۲۰ هزار میلیارد تومان این طرح را استمرار می دهد و ما در تلاش هستیم که نقدینگی را در اختیار تولیدکنندگان قرار دهیم.
ساداتینژاد ادامه داد: نهاده دامی به قدر کفایت بر روی سامانه بازارگاه وجود دارد و تلاش شده در این سامانه تسهیلاتی مانند خرید توافقی برای دامداران و مرغداران لحاظ شود تا تولیدکنندگان با واردکنندگان نهاده دامی مذاکره کنند و بحثهای مالی را به صورت اعتباری پیش ببرند و این طرح را استمرار خواهیم داد. همچنین کارخانجات خوراک دام، اتحادیههای دام و طیور و صندوق های اعتباری را به کمک گرفتیم تا بتوانیم نهاده را به صورت اعتباری در اختیار تولیدکنندگان قرار دهیم.
بدون دیدگاه